Skip links

Primul tău proiect ești chiar tu.

Bun venit în Universul UTCB – locul unde viziunea ta prinde contur!

Știm că fiecare bloc de Minecraft pe care îl plasezi, fiecare mob pe care îl învingi, fiecare item pe care îl craftezi... toate acestea reprezintă decizii care modelează universul tău. Așadar, te invităm să pășești într-o călătorie virtuală extraordinară, unde împreună vom remodela Bucureștiul chiar aici, în Minecraft.

De la Bulevardul Nicolae Bălcescu până la Piața Romană, îți vom arăta cum străzile istorice ale capitalei renasc prin mâinile talentate ale studenților noștri UTCB și ale unor influenceri cunoscuți.

Ești pregătit pentru o aventură fără granițe?

Fă parte din generația care nu doar visează la un viitor mai bun, ci îl și construiește. Alătură-te demersului nostru!

Pentru a accesa serverul de Minecraft UTCB, deschide jocul în versiunea 1.19.4, apasă butonul „Multiplayer”, apoi „Add Server”, iar în căsuța „Name” scrie „Minecraft U.T.C.B.” și în căsuța „Server Addres” introdu următoarea adresă:

Înscrie-te la UTCB și construiește proiectele ce vor revoluționa România de mâine!

Viitorul începe cu tine!

TERMENI ŞI CONDIŢII MULTIVERSUL UTCB

1. PREZENTARE ȘI DEFINIŢII

În cadrul site-ului www.minecraft.net, utilizând codul de acces la jocul Minecraft oferite de UTCB veți avea acces în sesiunea joc denumită generic Multiversul UTCB (denumit generic în cele de mai jos jocul). Accesul în această secțiune că este pus la dispoziție printr-un cod de acces în joc oferit de UTCB
Termeni site-ului www.minecraft.net se aplică tuturor utilizatorilor care au acces în joc, iar utilizatorii care accesează jocul prin intermediul codului furnizat de UTCB se obligă să respecte și următorul set de reguli suplimentar. Jocul se adresează persoanelor majore, având vârsta de 18 ani împlinită, oferind acces în secțiunea Multiversul UTCB în concordanță cu acțiunile permise de către creatorii jocului și cu termenii, limitările și condițiile impuse de aceștia.
Utilizator înregistrat este orice persoană fizică majoră (având vârsta de 18 ani împlinită), care se înregistrează la un moment dat pe site ca utilizator pentru a accesa jocul și care se obligă implicit să respecte prezentul set de reguli, fiind raspunzator pentru acțiunile sale în joc.

2. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Înregistrarea utilizatorului este obligatorie pentru accesarea jocului, caz în care se va înscrie cu nume și prenume sau un pseudonim și o adresă de email pentru identificare și autentificare în site și accesul în joc.
Vă obligaţi şi garantaţi următoarele:
1) furnizaţi adresa de email personala, astfel cum se solicită prin formularul de înregistrare al site-ului;
2) menţineţi sau actualizaţi datele de înregistrare care au suferit modificări pentru ca acestea să fie conforme realităţii, exacte şi complete.
În cazul în care se constată că informaţiile puse la dispoziţie de utilizator în Multiversul UTCB sunt inexacte, supervizorul jocului pentru aceasta secțiune îşi rezervă dreptul de a refuza utilizatorului accesarea jocului prin intermediul codului de acces oferit și de a șterge contul astfel creat.

3. OBLIGAŢIILE UTILIZATORULUI. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Utilizarea jocului este permisă exxclusiv în scop de divertisment, cu respectarea principiilor bunei – credințe, fără a aduce atingere drepturilor celorlalți utilizatori înregistrați, fără a interveni asupra acțiunilor din joc ale celorlalți utilizatori, având un comportament adecvat raportat la rezultatele create de ceilalți utilizatori.
Atenție! Prin accesarea conținutului site-ului sau adoptarea unui anumit comportament de joc ca urmare a accesării jocului nu se oferă garanția obținerii unor câștiguri sau a altor informații care vizează obținerea vreunui câștig material.
Reprezentările stilizate, creația grafică, logo-urile şi simbolurile asociate şi combinaţii ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, fotografiile, materialele audio – video, conținutul folosite pe acest site se supun termenilor acestuia https://admitere.utcb.ro/minecraft/
Utilizatorii nu pot prelua conținutul site-ului, nu pot interveni, modifica sau șterge conținutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice încălcare a acestei reguli reprezintă o încălcare a drepturilor de autor, de marcă sau orice alt drept de proprietate intelectuală.
Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, efectuate în scopuri comerciale a materialelor existente pe site.
În cazul în care în cadrul site-ului exista sectiuni in care utilizatorii pot insera comentarii și pot exprima opinii personale, imagini sau alte elemente susceptibile a fi protejate de drepturi de proprietate intelectuală, raspunderea privind continutul acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor în cauză.
Sunt interzise orice acțiuni ale Utilizatorului care ar putea să blocheze, suprascrie sau modifice conținutul generat în joc sau să interfereze în alt mod cu jocul on-line.
Orice acțiune a unui utilizator în cadrul jocului care încalcă principiile bunei credințe, constituie acțiuni distructive sau frauduloase în joc, constituie acte de încălcare a prevederilor prezentelor reguli conferă dreptul supervizorilor secțiunii Multivers UTCB să elimine din cadrul jocului utilizatorii care întreprind astfel de acțiuni și să șteargă conturile acestora.

4. RĂSPUNDERE

Utilizatorul declară în mod expres că acceptă următoarele condiţii:
Accesarea joc și întreprinderea acțiunilor în joc se face pe propria sa răspundere.
Secțiunea Multivers UTCB nu oferă nici o garanţie că:
serviciile împlinesc toate cerinţele utilizatorilor;
serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
erorile de program vor fi corectate.

5. LIMITELE RĂSPUNDERII

Utilizatorul acceptă în mod expres că supervizorii Secțiunii Multivers UTCB nu sunt răspunzători pentru daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultând din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizării jocului ;
- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
- declaraţii sau acţiuni ale unei terţe părţi asupra site-ului;
- orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

6. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Pe site pot exista legaturi sau trimiteri catre alte site-uri. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Schimbarea Termenilor de Utilizare ai acestei Secțiuni poate fi anunțată prin afişarea de înştiinţări către utilizatori în mod general, pe site.

7. LEGEA APLICABILĂ

Prin accesarea acestui jocului, secțiunea Multivers UTCB, Utilizatorul acceptă ca orice dispută legată accesul oferit în joc prin codul pus la dispoziție de UTCB sunt guvernate şi interpretate în concordanţă cu legile române.
În cazul în care un utilizator încalcă prevederile legale în vigoare sau reglementările aplicabile raporturilor juridice născute prin accesarea jocului, acesta poate răspunde conform legii.
Totodată, în cazul în care un utilizator încalcă prevederile prezentelor clauze ale Termenilor și condițiilor jocului, deținătorul server-ului poate retrage dreptul de utilizare și acces în joc al acestuia.

This website uses cookies to improve your web experience.
Licență
Master
Doctorat
Colegiu Tehnic